Bliv medlem
For at drive og forbedre vores støttecenter i fremtiden, er det altafgørende, at Salina har en stabil økonomi. Med driften af støttecentret følger nemlig nogle faste udgifter såsom leje af lokale, løn til socialarbejderne og mad til kvinderne og deres børn. 

Kvinderne har mere end noget andet brug for stabilitet og tryghed. For at kunne garantere dem det, er vi dybt afhængige af vores trofaste medlemmer. Derfor er din støtte også bedst givet ud, hvis du spreder den over tid – også selvom det måske bliver med et mindre beløb om måneden. Det giver os nemlig mulighed for at planlægge vores arbejde i Indien. Det er nemt at blive medlem, og du bestemmer selv, hvor meget du vil støtte med.

Som medlem kan du desuden gå gratis til Salina Yoga.

Bliv medlem her


Engangsdonation
Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver medlem af Salina og bidrager med en månedlig donation, så vi kan sikre driften af vores støttecenter i fremtiden og give kvinderne og børnene i Thurbe en stabil og tryg hverdag. Men har du ikke mulighed for det, er vi også meget taknemmelige for alle engangsdonationer.

Hvis du gerne vil støtte med en engangsdonation, skal du blot overføre det beløb, som du ønsker at støtte med, til Salinas konto hos Merkur Bank:

Registreringsnummer: 8401
Kontonummer: 1282609

Du kan også overføre din donation med MobilePay:

Telefonnummer til MobilePay: 93 95 71 92

Skriv dit navn og mailadresse i feltet med bemærkninger – både når du overfører med din netbank og MobilePay – så sender vi dig en bekræftelse og tak, når vi har modtaget din donation. Der kan gå op til et par dage, fordi vi behandler alle engangsdonationer manuelt.