center bhandup foodplan.jpg

Salina samarbejder med den indiske NGO Prem Kiran, som er en underafdeling af Community Lutheran Centre og har stor erfaring med at hjælpe udsatte kvinder og børn i Mumbai. Organisationen står for den daglige drift af vores støttecenter i bydelen Thurbe i Mumbai.  

Navnet Prem Kiran betyder ’stråler af kærlighed’ på sanskrit. Og netop det er også medarbejdernes drivkraft: at sprede kærlighed. De er ildsjæle med mange års erfaring inden for socialt arbejde, uddannelse og rådgivning, og de har viet hele deres liv til at hjælpe Mumbais mest udsatte kvinder og børn. Mange af medarbejderne er selv opvokset i slummen og er derfor de bedste til at hjælpe kvinderne.

Udover vores støttecenter driver organisationen 19 andre centre rundt omkring i Mumbais slum. De er ikke kun for sexarbejdere, men tilbyder blandt andet også aktiviteter for børn som lektiehjælp, dans og drama. Derudover står de for arrangementer, hvor kvinderne kan blive hiv-testet og få kurser i selvforsvar.

Prem Kiran er en vigtig samarbejdspartner for Salina: De har den nødvendige erfaring og ekspertise – det eneste, som de mangler, er de økonomiske ressourcer.