lea.jpg
portr�t-salina (1).jpg

Lea Sorth er stifter af Salina og foreningens forkvinde. Hun er født i Nigeria og har altid følt, at hun var borger i en verden snarere end i et land. En del af hendes familie er bosiddende i Indien, hvor hun har været på besøg adskillige gange. Hun har efterhånden udviklet et stærkt bånd til landet, kulturen og ikke mindst de kvinder, der lever som sexarbejdere i Mumbai. De sidste mange år har hun brugt på at rejse og arbejde som fotograf for forskellige NGO’er i Mellemøsten og Asien. Hun er samtidig ved at færdiggøre sin kandidat i visuel antropologi. 

Julie Hennecke Hartmann er uddannet production designer fra Kunstakademiets Designskole og arbejder med scenografi til film og tv. Julie er medlem af Salinas bestyrelse og har i samarbejde med Tine lavet foreningens visuelle identitet. Det er også Julie, der står for driften af hjemmesiden her. For Julie er det lysten til at fortælle en historie, der berører folk, som gav hende mod på at gå ind i Salina. 

Tine Lylloff er uddannet production designer fra Kunstakademiets Designskole i 2012. Hun er foreningens kasserer og medlem af bestyrelsen. Hun har udarbejdet foreningens visuelle identitet, i samarbejde med Julie, og står for design af flyers, plakater og andet grafisk arbejde. Når hun ikke arbejder for Salina, laver Tine scenografi til film, reklamefilm, musikvideoer og teater. At hun har valgt at kaste sig ud i en så usikker og hård levevej, ser hun som et privilegium, som ikke mange mennesker har. Arbejdet for Salina er hendes mulighed for at hjælpe kvinder og børn der ikke har det samme trygge udgangspunkt i livet som hende.

Siri Carlslund færdiggjorde sin master i visuel kommunikation på Kunstakademiets Designskole i januar 2015 og arbejder i dag som grafisk designer. Til daglig er det kunstmuseet Arken, som har glæde af hendes kreative evner, mens hun i sin fritid udvikler Salinas grafiske udtryk. Siri står også klar, når der skal hakkes løg til folkekøkken eller klippes papirpynt til fester. Hun nyder at være en del af et projekt, der adskiller sig fra mange andre arbejdspladser. Her handler det ikke om at få den bedste løn eller de bedste billeder til sin portfolio, men om at hjælpes ad med at gøre den størst mulige forskel for andre. 

Helle Kirstine Egsgaard har, ligesom flere af de andre kvinder bag projektet, studeret Production Design på Kunstakademiets Designskole, hvor hun har udviklet en særlig forkærlighed for dokumentarfilm og iscenesættelse. Helle er vokset op i Vejle med en kusine, der blev adopteret fra Indien og har derfor altid været særligt optaget af, hvordan indiske kvinder lever på godt og ondt i landet i det sydlige Asien. Helle har ansvaret for de arrangementer, som Salina afholder et par gange om året.

Trine Krogstad er uddannet cand. merc. SOL (strategy, organization and leadership) fra Copenhagen Business School. Både valget af uddannelse og hendes arbejde for Salina er drevet af lysten til at være en del af en bevægelse, der arbejder for både social og miljømæssig ansvarlighed. Derudover er Trine en rejsende sjæl, og Indien har været hendes favoritdestination i mange år. Her har hun gennem flere besøg lært både inderne og den indiske kultur rigtig godt at kende,  og så har hun uddannet sig som yogalærer. Hun lærer fra sig, når Salina Yoga ruller måtterne ud på Nørrebro. Trine er også medlem af Salinas bestyrelse. 

Frida Hviid Broberg er bachelor i Retorik med tilvalg i køns- og minoritetsstudier fra Københavns Universitet. En uddannelse, hun drømmer om at bruge til at sætte fokus på uretfærdigheder og nødvendigheden af en mere lige verden. Frida står for al Salinas kommunikation – fra Facebookopslag til flyers og til hjemmesiden her – og så er hun også medlem af Salinas bestyrelse.